ФОТО ГАЛЕРИЯ

Среща с министър-председателя на Гърция Кириакос Мицотакис. Среща с министър-председателя на Гърция Кириакос Мицотакис. Среща с министър-председателя на Гърция Кириакос Мицотакис. Среща с министър-председателя на Гърция Кириакос Мицотакис. Среща с президента на Малта Джордж Вела Разговор с президента на Ирландия Майкъл Хигинс Среща с италианския президент Серджо Матарела
2019-10-11 10:47:00

Президентът Румен Радев участва в срещата на върха на държавните глави от групата „Арайолуш“ в Атина

Президентът Румен Радев участва в срещата на върха на държавните глави от групата „Арайолуш“, която тази година се провежда в столицата на Република Гърция, Атина. 

Българският държавен глава проведе работна среща с министър-председателя на Гърция Кириакос Мицотакис.

Румен Радев участва във форума на високо равнище в Атина, посветен на миграционния натиск към Европа и предизвикателствата пред икономическото развитие.

Форматът за политически диалог „Арайолуш“ е създаден през 2003 г. и обединява държавни глави на парламентарни републики от Европейския съюз, които обсъждат актуални въпроси от дневния ред на Обединена Европа.

 

ОЩЕ ОТ ФОТО ГАЛЕРИЯ

1 ноември 2019 | 14:02
В Деня на народните будители президентската институция отвори врати за граждани. Пред сградата на президентството се проведе традиционната церемония по издигане на националния флаг.