ФОТО ГАЛЕРИЯ

Среща на Румен Радев с гръцкия президент Екатерини Сакеларопулу Среща на Румен Радев с гръцкия президент Екатерини Сакеларопулу Среща на Румен Радев с гръцкия президент Екатерини Сакеларопулу Среща с министър-председателя Кириакос Мицотакис Среща с министър-председателя Кириакос Мицотакис Среща с министър-председателя Кириакос Мицотакис Връчване на почетния знак на президента на Европейската организация за публично право за нейния принос в утвърждаването на правовата държава Лекция пред Европейската организация за публично право Лекция пред Европейската организация за публично право
2020-10-15 09:22:00

Посещение на президента Румен Радев в Република Гърция

Държавният глава Румен Радев е на посещение в Република Гърция. В Атина президентът се срещна със своята колега Екатерини Сакеларопулу и гръцкия министър-председател Кириакос Мицотакис.

По време на своето посещение Румен Радев изнесе лекция пред Европейската организация за публично право на тема "Универсални човеки ценности и върховеноство на закона - стълбове на европейското развитие". Българският държавен глава е четвъртият президент от държава-членка на Европейския съюз, който изнася лекция в рамките на престижния форум. Румен Радев връчи на организацията почетния знак на Президента на Републиката за нейния принос в утвърждаването на правовата държава.

 

ОЩЕ ОТ ФОТО ГАЛЕРИЯ

9 май 2021 | 12:12
Президентът и вицепрезидентът поднесоха цветя на Паметника на незнайия воин и пристстваха на церемонията по издигането на знамето на Европейския съюз пред президентската институция.

24 април 2021 | 09:09
Залесяване в Планина Плана
Държавният глава откри в Плана планина инициативата „Да засадим дърво, да възродим българската гора“. Инициативата за залесяване ще се реализира на различни места в цялата страна с подкрепата на учебни заведения, неправителствени организации и доброволци два пъти годишно – пролет и есен.