НОВИНИ

2021-11-21 12:04:00

Президентът Румен Радев: Нека не даваме шанс на миналото да минира нашето бъдеще

 
 
 
Призовавам всички хора за пълна мобилизация, заяви държавният глава след като гласува на втория тур от изборите за президент и вицепрезидент
 
Преди пет години победихме, защото бяхме мотивирани. Ние сме правите, но изборите се печелят от организираните. Нека бъдем организирани, нека всеки намери петнайсет минути днес, за да не губим пет години в бъдеще. Това заяви пред журналисти президентът Румен Радев след като гласува на втория тур от изборите за президент и вицепрезидент. 
 
Нека не даваме шанс на миналото да минира нашето бъдеще, заяви Румен Радев. Държавният глава призова българските граждани да бъдат отговорни в днешния изборен ден. „Призовавам всички хора за пълна мобилизация. Нека сами определяме съдбата си и нашето бъдеще, а да не даваме шанс другите да решават вместо нас“, посочи още президентът.
 
 

ОЩЕ ОТ НОВИНИ

30 ноември 2021 | 19:07
Във фокуса на разговора бяха европейската интеграция на Република Северна Македония и бяха разменени мнения по отношение на противодействието на коронавируса в България и Австрия.

30 ноември 2021 | 17:05
Диалогът на високо равнище е от ключово значение за изграждането на доверие и преодоляването на спорните въпроси в отношенията между България и Република Северна Македония. Това беше общата позиция на президента Румен Радев и министър-председателя на Република Северна Македония Зоран Заев, които проведоха днес телефонен разговор. Разговорът се проведе по инициатива на премиера на югозападната ни съседка.

30 ноември 2021 | 14:02
Кампания 2020/2021 събра 1 850 000 лв., с които бяха подпомогнати 500 деца и 27 лечебни заведения от цялата страна

30 ноември 2021 | 13:01
За да постигнем демографска устойчивост, трябва да създадем благоприятна среда, която разкрива перспективи за развитие на младежите и всички уязвими социални групи. Това заяви държавният глава Румен Радев, който днес на „Дондуков“ 2 се срещна с д-р Наталия Канем, заместник-генералния секретар на ООН и изпълнителен директор на Фонда на ООН за населението.