ФОТО ГАЛЕРИЯ

2019-02-13 16:57:00

Президентът Румен Радев удостои с Почетния знак на държавния глава Трифон Павлов за неговия принос за развитието на отношенията между България и Хърватия

Президентът Румен Радев удостои днес с Почетния знак на държавния глава Трифон Павлов, председател на гражданско сдружение "Епископ Йосип Щросмайер“, за неговия принос за развитието на отношенията между България и Хърватия и за опазването на националното ни историческо наследство.

„Благодаря Ви за светлия пример, който давате на нашето младо поколение как трябва да се опазва националната ни памет, да се гради държавност и да мислим за бъдещето като  развиваме отношенията между братските български и хърватски народи“, подчерта президентът Румен Радев.

 

ОЩЕ ОТ ФОТО ГАЛЕРИЯ

15 март 2019 | 13:01
Президентът Румен Радев прие на „Дондуков“ 2 старшия съветник на президента на корпорация РАНД Брайън Дженкинс, експерт по международна сигурност и борба с тероризма и автор на редица книги. Превенцията на радикализацията и противодействието на тероризма бяха основни акценти по време на срещата.