ФОТО ГАЛЕРИЯ

Посещение в Раковски Посещение в Раковски Посещение в катедрален храм „Пресвето сърце Исусово“ в Раковски Посещение в катедрален храм „Пресвето сърце Исусово“ в Раковски Посещение в катедрален храм „Пресвето сърце Исусово“ в Раковски Посещение в катедрален храм „Пресвето сърце Исусово“ в Раковски Разговор с католическата общност в град Раковски. Посещение в Центъра за професионално обучение “Тракия” Посещение в Центъра за професионално обучение “Тракия” Посещение в църквата „Св. Георги Победоносец“ в село Белозем. Посещение в село Белозем. Посещение в църквата „Св. Георги Победоносец“ в село Белозем. Среща със земеделски производители в Белозем. Среща със земеделски производители в Белозем. Разговор с баба Мария в Белозем. Чествания в Пловдив по повод 136-ата годишнина от Съединението на Княжество България и Източна Румелия.
2021-09-07 10:21:00

Посещение на държавния глава в Раковски, Белозем и Пловдив

Президентът Румен Радев посети катедрален храм „Пресвето сърце Исусово“ в Раковски и проведе среща с католическата общност в града.

В рамките на посещението си държавният глава разгледа и Центъра за професионално обучение “Тракия”. Румен Радев проведе среща с представители на фирми от „Тракия икономическа зона”.

По-късно през деня Румен Радев беше в село Белозем, където проведе среща с кмета Виолета Петрова, разговаря с жителите на селото и посети църквата „Св. Георги Победоносец“.

На площад „Съединение“ в Пловдив държавният глава участва в честванията по повод 136-ата годишнина от Съединението на Княжество България и Източна Румелия.