ФОТО ГАЛЕРИЯ

Работно посещение на президента Росен Плевнелиев в Лаоската народно-демократична република за участие в Деветата среща на върха на Азиатско-европейския форум АСЕМ. Работно посещение на президента Росен Плевнелиев в Лаоската народно-демократична република за участие в Деветата среща на върха на Азиатско-европейския форум АСЕМ. Работно посещение на президента Росен Плевнелиев в Лаоската народно-демократична република за участие в Деветата среща на върха на Азиатско-европейския форум АСЕМ. Работно посещение на президента Росен Плевнелиев в Лаоската народно-демократична република за участие в Деветата среща на върха на Азиатско-европейския форум АСЕМ. Работно посещение на президента Росен Плевнелиев в Лаоската народно-демократична република за участие в Деветата среща на върха на Азиатско-европейския форум АСЕМ. Работно посещение на президента Росен Плевнелиев в Лаоската народно-демократична република за участие в Деветата среща на върха на Азиатско-европейския форум АСЕМ. Работно посещение на президента Росен Плевнелиев в Лаоската народно-демократична република за участие в Деветата среща на върха на Азиатско-европейския форум АСЕМ. Работно посещение на президента Росен Плевнелиев в Лаоската народно-демократична република за участие в Деветата среща на върха на Азиатско-европейския форум АСЕМ. Работно посещение на президента Росен Плевнелиев в Лаоската народно-демократична република за участие в Деветата среща на върха на Азиатско-европейския форум АСЕМ. Работно посещение на президента Росен Плевнелиев в Лаоската народно-демократична република за участие в Деветата среща на върха на Азиатско-европейския форум АСЕМ. Работно посещение на президента Росен Плевнелиев в Лаоската народно-демократична република за участие в Деветата среща на върха на Азиатско-европейския форум АСЕМ. Работно посещение на президента Росен Плевнелиев в Лаоската народно-демократична република за участие в Деветата среща на върха на Азиатско-европейския форум АСЕМ.
2012-11-07 17:30:00

Работно посещение на президента Росен Плевнелиев в Лаоската народно-демократична република за участие в Деветата среща на върха на Азиатско-европейския форум АСЕМ

Работно посещение на президента Росен Плевнелиев в Лаоската народно-демократична република за участие в Деветата среща на върха на Азиатско-европейския форум АСЕМ. Българският държавен глава проведе поредица от срещи с държавните и правителствените ръководители на Виетнам, Китайската народна републикиа, Лаос, Малайзия, Монголия, Тайланд и Южна Корея. Росен Плевнелиев се срещна и с възпитаници на български висши училища в Лаос.

ОЩЕ ОТ ФОТО ГАЛЕРИЯ

9 май 2021 | 12:12
Президентът и вицепрезидентът поднесоха цветя на Паметника на незнайия воин и пристстваха на церемонията по издигането на знамето на Европейския съюз пред президентската институция.